Finnmarkseventyret

13.02.2022

Langt inne i Finnmarks skoger i Karasjok finner man dette eventyret av et sted. Engholm Husky Design Lodge byr på en så unik atmosfære at det vanskelig lar seg beskrive med ord. Her vil jeg tilbake, igjen og igjen, og denne gang var jeg så heldig å få feire min 40 årsdag langt borte fra byens mas og kjas. En unik mulighet til å planlegge neste års villmarks retreat.

De solide tømmerhyttene til Sven Engholm symboliserer både styrke, råskap og stabilitet og det vakre arktiske lyset tiner deg sakte men sikkert opp fra innsiden. Huskyene vekker urkraften selv i gråsteinen og det røffe klimaet minne oss på livets styrker og sårbarheter. Skogen myldrer av liv, som kun vises igjen som spor i snøen.  

Vinteren 2023 vil Ventralen invitere til en "Villmarks-retreat" til Engholm. Retreaten vil inneholde både TRE i gruppe og individuelle SE sesjoner for de som ønsker, samtidig som den arktiske naturen, dyrene, omgivelsene og fellesskapet vil gi næring og kontakt med både kropp, sjel og urkraft. Det vil også bli mye tid til å kose med hundene, kjøre hundespann og besøke den samiske kulturen på vidda. Har du aldri opplevd vårt nordligste fylke før? Trenger du et etterlengtet pusterom og er nysgjerrig på om det arktiske klimaet faktisk kan tine deg opp fra innsiden? Da vil jeg på det varmeste anbefale deg å bli med meg på villmarks-retreat til Engholm. 

Dato for Villmarks retreat er satt til 20-24 februar 2023, med forbehold om endringer.  

Send e-post til post@ventralen.no om du ønsker mer informasjon om et slik retreat.

Rom til å puste